Bij ons krijgt u de beste diensten tegen de beste prijzen

Overtuig jezelf! Stuur ons een bericht door het invullen van het onderstaande formulier in en wij sturen u informatie over onze tarieven.

Data-room.nl is de officiële vertegenwoordiger van
iDealsop de Nederlandse markt. Volg de link om de prijs teachterhalen.

BESTE AANBIEDINGEN VOOR AANTREKKELIJKE PRIJZEN

De tarieven die wij onze klanten aanbieden zijn betaalbaar en billijk. Virtuelle data room tarieven zijn afhankelijk van veel factoren. De virtuele data room prijzen hangen allereerst af van het aantal gebruikers. Hoe minder mensen toegang tot virtual data room hebben, hoe minder het kost van het Service Pack is. Het opstellen van tarieven hangt ook af van verschillende virtual data room functies, in het bijzonder – e-mail counseling, beheer van de rechten van toegang, double bescherming, enz. Prijzen voor onze diensten zijn ook gebaseerd op het toepassingsgebied. Als u virtuele data room voor het lokale projectwerk gebruikt, krijgt u van ons een pakket dat het beste aan uw eisen voldoet. Als virtual data room moet worden gebruikt voor de grote schaal business, krijgt u het juiste pakket voor uw branche van ons.

WIJ ZORGEN ERVOOR DAT ONZE KLANTEN TEVREDEN ZIJN

Met onze virtuele data room provider kunt u er zeker van zijn dat uw kosten rationeel gebruikt worden. Uit de feedback van onze klanten blijkt dat virtuele data rooms helpen in zakelijke transacties de totale kosten aanzienlijk te verminderen. Volgens een van de managers van het bedrijf, “dankzij het gebruik van virtuele data room hoeft u geen geld te verspillen aan fysieke delen van gegevens, vergaderingen en bezoeken aan partner bedrijven.” Daarnaast virtuele data room- is een geweldig hulpmiddel voor het controleren van financiële utigave en het volgen van vooruitgang van een project.

Onze partners

  • bdo
  • citi
  • deloitte
  • goldman-sachs
  • kpmg
  • lg
  • toyota